發新話題

AUG 15 期指 期權

更何况狗是冇人性的,亂九咁吠,隨左牛熊車sell老金班我批評佢之列,有邊度帖係批評佢家,狗真係食C大的!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 lapetite 於 2015-8-5 18:16 發表
如果狗都懂得尊重, 而人唔會.  狗比人高尚了.
你識尊人?識的話就唔駛走來嚟搭咀亂吠啦!

如果狗比人高高,咁你係最高無尚啦

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 lapetite 於 2015-8-5 18:23 發表
ha ha ha, 你老人家慢慢勞氣, 在下放工了.  再見.
狗唔搭八!畜牲真係冇牲

我再強調一句,我金水學懂MT's技術已經夠用,仍要用多小小時間鑽研出入市價位,你哋學識咁好嘅技術而運用唔到,只怪自己資質,去學多幾們技術我唔反對,亦唔會作任何批評,但你哋唔好sell我,唔好在呢道賣廣告,唔尊重人應該尊重自己!呢番說話是對人講。

回復 233# cowbearcar 的帖子

不如你又講出邊度帖邊說話得罪咗你吖!
咁容易怒?唔好聽的狗吠啦!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-5 08:30 發表
車兄的分享太複雜了,唔係好啱金水用,MT's 技術用咗幾年,相信目前市面上是最準確的交易訊號,未來時間會繼續精研

大市於8月3插至24112開始反彈數天,高位曾見24479,在時間1:1的共震出現後仍未見有太大動力向上,應假 ...
就好似呢個回覆係幾咁客氣,你成日叫人去睇,我冇跟你的分享好耐,真係唔好浪費我時間啦!學咗咁多門技術,show 出嚟睇吓!至於你話比建議MT SIR ,呢的我唔知,我係交足學費的,無免費午餐!

引用:
原帖由 1288 於 2015-8-5 20:46 發表
這召狗噁呂洞賓
呂洞賓是假的,狗是真狗,佢想借我同牛熊車討論中挑撥離間,小人所為,佢真正公道話係女人以胸襲警判監合理,七警暗角打鑊合理,警司警棍打市民合理,

講到老金,我曾經都有留意佢啲文章,佢睇市能力差,後來跟幾個人研究期權盤路去推測大市範圍及結算價位,講真,咁容易捉到盤路,莊家比埋你做啦!剛剛七月結算是一經典,睇盤路25800結,話打個八折都25250結都唔出奇,最後尾比香討班友出來恥笑!

講到牛熊車喺呢度唔怕公開講,佢曾經PM問我核心課程好唔好,記億中我答佢一句:「以你咁鐘意研究性格,學識呢套技術之後相信睇市會比我更好。」

完成課程之後,見佢不斷將MT's內容去改變,加插自己研發的技術指標,務求盡快創出一套技術,比我感覺真係有啲走火入魔,對此事我曾經勸佢專心去研究上完堂嘅內容,唔好三心兩意;

講到佢介詔上其他課程,都並非第一次,呢方面我知佢係善意分享,並無其他目的,昨日我咁好火都係比小人扇風點火啫(睇來EQ仲要加倍努力),呢方面曾經有人話我係井底蛙,見識小,站喺自已立塲,只要係有料,一招半式已夠橫行天下啦!百般武藝學識而運用唔到又有何用,牛熊車介紹過一個短片示範短炒期指,話佢好準,呢啲咁低能把戲都會信,真係要多啲睇警訊啦!

MT's 技術內容分幾部份,對我而言bible 及GP係旣簡單亦實用的,再配合時間分析及波浪相位理論簡直是天衣無縫;講真句,世上最好嘅技術都會有出錯嘅一刻,就算莊家都不會例外,只要喺每次出錯時識得反思,你就會對自己用嘅一套技術加深一分了解。

今日又要公幹,尋日講過大大仙GP中配合大富D3反彈中,因為iv高吉倉過夜,睇吓開市後能否再次突破24500挑戰24800-25000,long call有如雞肋不吃也罷,long put 未係時候,等!

發新話題