發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2015-8-18 16:28 發表

KLM 師兄已講, 兄弟連心, 其利斷金
八番 #2a3 似出埋GP? 那有呢?
車兄所提到嘅8番#2A3係真,但MA.下壓,而大圖四相同步下行中,m仍未送貨到目的地,從太陽相位相聚情况,下週開始反彈可能性高。

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 ourstation 於 2015-8-19 09:12 發表
同意金水兄
今明做佈處
大師兄有咩部署?
如果呢組對稱浪大約22900。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引牛出洞?

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-19 09:54 發表
引牛出洞?

又死!

莊家用咗半個鐘頭引你落搭,肥牛一鑊熟!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-19 09:22 發表
大師兄有咩部署?
如果呢組對稱浪大約22900。
肥牛瓜柴,反彈後食埋最後一渣落到呢個22900,希望星期五,整個大彈,彈完又瓜柴!

全世界都以為大陸經濟好,而事實上係最差,我就買上證今年見2500。

對稱22900,尖西站要到22500。

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-8-19 13:08 發表

CHING... 國企米... 好大煲... @.@
佢穿咗上次10733,我就估佢隨時有組大彈,如個係就過年前會幾大煲,可以插落6000,希望唔會啦!

大陸全部國有嘅錢大部份比人托走晒,攪咁多基建都係假數,遲早爆。

發新話題