發新話題

NOV 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-11-21 21:11 發表

多手之過……
唔係多手,吹水做勢,我唔信班老千有錢掃貨,星期一咪又係六番落來,初一唔賭十五賭,就算夾一千點我都係輸六五折,怕乜同佢賭!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-11-22 01:59 發表

支持師兄, 星期一齊齊做淡
芋頭通嘅失敗,令市場情緒轉得悲觀,週一高開可能會令大量淡倉止蝕盤湧現,而家個市唔同咗,呀爺打莊,加上芋頭通呢個老千局可以玩到千變萬化,未來時間會變得更精彩,對於鐘意冒險嘅投機者可能係好事;
本以為月尾結算後會V升,目標27800,但老千局出現變化,又要再部署。
goldwater

金牌評論員

94#發表於 2014-11-21 14:05         顯示全部帖子

照現時路徑估計有可能結算後見浪底,下個月V升。

水水了事

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

雖然我估個市唔會跌得太深,但從技術分析推測此浪底部未出現,原來有咗夜期之後,散戶亦可以進行斬倉止血,所以週一不要期望過高。

但留意941量度目標115。

WQ32 呢排好差,今日連股票圖片都睇唔到

引用:
原帖由 lk17chan 於 2014-11-24 10:29 發表
Agree, what happen to it?
用咗幾年都好好,但近來一日比一日差,每次要登入幾次先成功,今日連股票即市圖都睇唔到,咁貴月費,真係失望!

引用:
原帖由 sinding 於 2014-11-24 11:09 發表
Clean Disk试下,腾出多啲RAM.
大家早晨!
謝謝贏兄,第二部電腦都係咁,而家比頭先好的啲

今日上午有五百幾億,留意芋頭!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-11-24 12:00 發表

磁碟重組,用 VOPT 會好過 Windows 本身果個。
如果你識用 ghost 倒鬼,整隻新鬼 再倒返轉頭。
效果正過 磁碟重組,因為將你d檔重新排列嘔番出來……
再用 VOPT 睇番d檔排得靚靚。 ...
我係電腦白痴

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-11-24 12:38 發表

近來我間中都有這情況, 但不嚴重.  我想是WQ的伺服器問題.
可能芋頭通大陸果邊多人用咗

發新話題