發新話題

NOV 期指 期權

我越嚟越鐘意研究股票,上次捉隻1137短短幾日爆升咗70幾%,自己早食咗
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=5980&extra=page%3D1

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

大家努力
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-11-21 11:06 發表
唔知大家有冇同样的感覺,好多时都覺得落盤果一刹那縂喺有人截我糊的
呢啲叫做市場氣氛,大戶最善長!

照現時路徑估計有可能結算後見浪底,下個月V升。

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-11-20 16:50 發表
大富煲雞,唔知係咪要食埋明天

明天齊齊去KFC

回復 443# sinding 的帖子

痴線+

恒生指數期貨(十一月)夜市  開市中

加入監察表

23,707

+293 (+1.25%)

高水270

前︰23,414  開︰23,429  高 / 低︰23,710 / 23,429

23750沽番張期指先

又出口術,個市塲冇水,減息對市塲有咩用,除非將啲一噸噸嘅現金全部揾番哂出來就有用!

RR頭,歐洲做邊贈庆

引用:
原帖由 sinding 於 2014-11-21 21:50 發表

所以嘛要出芋股通呢招來配合咯!最顶唔顺嘅就喺果個环球时報仲話喺央媽畏奶
呢個芋頭通其實存在好大個殺局,畏奶?講真對香港有乜利益?全部都係大話精,一個星期殺咗唔小錢,可能數飛睇到我哋班老散渶倉多咪比佢追殺啦!好似港交所咁可以三兩日跌二十幾皮,好似唔駛錢買番嚟咁,邊個最重貨,咪我地香港政府囉,簡直中港夾埋打龍通,搵市民笨!

發新話題