發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-3 05:30 發表

大師兄,你咁做叫拗頸!
去私竇睇睇發生乜事吧!
#1和 #13 各派7蚊特別息,
ADR 中, #1 已插捉7蚊,#13 插6.23!
呢兩隻都拖你無多百幾點,何苦仲吼升?
http://www.adr168.com/

派息月傳統只會順勢質落去,仲要沈大師唔信五窮六絕… ...
早晨車兄,首先覺得out兄本身可能發現一組訊號,相信應該唔會做拗頸嘅傻事,而金水亦有同感,5月6月是升市,如果要大插,除非5月中訊號被扭轉,否則世界杯期間有升有調整沒有大跌危機;
另從#1及#13號週一除淨只會對恆指點數有影響,而期指一早已低水反映咗,所以千萬唔好因為除淨而大手沽落,否則會做成損失,小心
太陽仍未見紙五

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-3 14:27 發表
其實唔理咁多,大圖開始出2d3,大大仙rp n +PC ( 力量偏弱)可能重要等大富行個gp,211看似鋼門,唔可以再入球
所以金水早前所講話5月會破23285,咁而家應該會清啲啦,暫時未成事實,睇睇訊號變化成點,另外憑3維觀察六月有個頂而不會有個底的原因,到事實變成真再解說(只是學術研究),老師曾經講過,升跌都有其原因,我地大家目的就是揾出個原因。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-7 12:55 發表
一早提水 大大隻Garltey 出佐
唔想跌佐六七千點先來發現有 GP
希望有開蝴蝶倉的師兄有見到私竇提示
早早解佐下限!單飛蝴蝶,任跌唔嬲。

從力量而言,估底非明智行為 ...

習近平要追查各省各單位公款去向,呢個風暴真係唔簡單

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-9 11:36 發表

實踐 淥豬腸 新招式
撈底正確,只是無膽過夜,
否則贏得仲勁。

始終返工,遲半粒鐘入場,水位有限。

淥豬腸技術,連 歐羅都 work
尋晚見高位即食瀉藥! ...

車兄,條朱腸未熟咁快就食?

回復 327# CB900 的帖子

基金佬通常運用基本分柝作買賣,如果佢同啲講用技術分析入貨,啲客會話佢地迷信!
http://www.youtube.com/watch?v=Dwiitqll_gU&feature=player_embedded

啲內房股如蕭先生所講欠債90幾%以上,响呢個銀根緊拙嘅時刻,真係有機會似美國咁爆,等印銀紙!

其實早個幾月前都聽到話習近平要追查公款嘅去向,以為講吓,估唔到咁認真,啲公款去咗邊,全世界都心中有數啦,作為一個無利益落袋嘅中國人,當然大力支持反貪腐啦,未來時間會好亂,正所謂亂世至有英雄出,時勢造英雄也!

太陰訊號反轉,有機會形成有圖表以來的首次金鐘,如果代表未來將向下炒,香港前境不樂觀!

發新話題