發新話題

JUL 10 期指,期權

各位C HING>... 美股牛皮中..... 大家點睇明天個市....... 會否再挾高.......

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-7-22 00:24 發表
估去到星期五 - 都唔會再大升, 但又唔會大跌, 呢個水平牛皮

因農行 3.2 呢個價大行要頂到星期五
明白...... 我自己睇.... 今個月期指在. 208....所以..個市.. 有機會再升高多少少... 之後慢慢回.......

好似跌唔落咁..

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-7-22 15:25 發表
明天 ..有機會move...
MOVE UP OR DOWN SIN?

照我自己睇圖... 之前所估計星期三, 四會有高位....... 但我估.. 明天會再挾高......

引用:
原帖由 leonjacky 於 2010-7-22 16:03 發表

球證唔吹?
而家吹緊啦...

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-7-22 16:25 發表

O.K. 兄你的技術真是爐火純青,準確度十分準, 
一早已經測到今天的高位.20620, 就算美股昨天不見百多點
期指今天都可以升, 而且最高都只是20622,  小弟十分佩服 !! ...
我都係... 好佩服OK 兄........ 我真係要多多TRAINING...... 下午我睇錯市..... 以為已到高位....入誤入市..........

OK 兄... 你點睇明天個市呢...

各位C HING.. 我有問題.....

現在大, 中, 細仙.... #1, 2, 3... 都好似到頂... 是否意味著... 可以食幾番呢.......

但...MA 又托住上.....

保齡收窄..... #1,2,3 又咁............ 小宇宙似會爆野................

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-23 11:32 發表

Terry兄或可留意大大仙 & 1hr仍是#2V3, 由於MA仍然托住, 至少要見出現#2D3配合尖西訊號才會有較大調整..  
明白... 多謝OK 師兄.......

發新話題