發新話題

MAY 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-5-5 14:55 發表
up u up
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-5 12:36 發表
各位午安!

從日線圖看, 期指今日低位22980點為一調整浪之時間 & 力量擴張目標..

**** 本內容被作者隱藏 *****
大仙初見#2X3, 現行DCC, 最後一彈後期指或將繼續下試Mr. Gann支持..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-5 15:01 發表

大仙初見#2X3, 現行DCC, 最後一彈後期指或將繼續下試Mr. Gann支持..

thank you

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-5-5 15:32 發表
s call 23400
小心留意會否是低位將至..

looks already hit bottom!

要Q231, 可能靠最後3分鐘

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-5 14:10 發表

留意1hr初見MPC, 期指反彈至力量縮減首目標後, 或待M回落, 期指回試今日低位後再上..  
ok ching bingo!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-5 14:10 發表

留意1hr初見MPC, 期指反彈至力量縮減首目標後, 或待M回落, 期指回試今日低位後再上..  
OK兄真勁
利害
利害

引用:
原帖由 KM88 於 2011-5-5 15:51 發表

ok ching bingo!
引用:
原帖由 kennybat 於 2011-5-5 16:18 發表

OK兄真勁
利害
利害
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-5 12:36 發表

各位午安!

從日線圖看, 期指今日低位22980點為一調整浪之時間 & 力量擴張目標..

**** 本內容被作者隱藏 *****
Kenny兄言重了, 小弟只是留意Bible訊號互相配合..
從日線圖看, 雖然今日低位為一時間 & 力量擴張目標, 但亦需留意明日亦有一較大調整浪之時間低位..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 419# OK~ 的帖子

謝謝C Hing意見 ^^

發新話題