發新話題

APR 11 期指,期權

回復 1007# OK~ 的帖子

wow...........好準
10 分鐘急跌 100 pts

wai-wai兄又bingo.........

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-4-27 14:00 發表

目標在哪裡?
期指調整力量縮減次目標約24020水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

期指如見以大成交下破24020水平, 則調整力量未有縮減, 期指將反覆下試對稱力量 & Mr. Gann支持約23900水平..

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-4-27 14:13 發表

Thank you very much
留意下行至此水平時, 期指有否大成交下破支持, 再決定LP有否需要止賺或繼續持倉..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 13:56 發表
大仙見#2X3, #1CLM準備拗落, 已見TST西, 準備行紙五..
由於MA上拓, 期指或將反覆回補上升裂口..
大仙現行紙五, 各位同學或可留意動力..

市場等賣地????

引用:
原帖由 KM88 於 2011-4-27 11:08 發表
[4/26/2011 8:35:25 AM]: 指數對期貨的合理價值:

香港恆生期貨
四月:-13.47
五月:-190.8

國企期貨
四月:-34.30
五月:-66.33
資料由 Bloomberg 提供.
Thanks KM兄一直為大家提供實用而可靠的各項資料

238P 得 30點, 好有吸引力

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:14 發表
期指如見以大成交下破24020水平, 則調整力量未有縮減, 期指將反覆下試對稱力量 & Mr. Gann支持約23900水平..
24020 BINGO!

發新話題