發新話題

APR 11 期指,期權

引用:
原帖由 frankychan 於 2011-4-20 13:22 發表
OK兄, 我估行5浪機會多, 因為到而家都冇乜 signal 見大底
且看是次A浪能下行至什麼水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-4-20 13:50 發表

咁即係有機會爆向上?
暫未見較大的見底訊號, 亦未見同步向上訊號出現, 短期內出現爆升機會不大..
且繼續密切留意Bible & DTR訊號..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-20 13:55 發表

且看是次A浪能下行至什麼水平..   
如果得閒約食飯呀!

引用:
原帖由 frankychan 於 2011-4-20 14:01 發表
如果得閒約食飯呀!
OK, 詳情電聯

食飯, 我 arm, 見者可以自動獻身, 兄弟一齊交流下
Prison Break!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-20 13:51 發表

388從日線圖看, 4月15日高位184.6元為一上升浪之對稱目標, 亦為一上升浪之時間縮減目標..
15min雖見#2X3, 但由於1hr & 30min正行紙五向落, 如見1hr TST西訊號出現配合, 預期388將回試調整力量縮減次目標約175-176 ...
如果388要回

即係個市都唔多叻wor

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-4-20 13:53 發表
如果 388 要下試 $17x, 即係港股大多會跟隨, 咁就未必會勁上住喎?
引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-4-20 14:25 發表
如果388要回

即係個市都唔多叻wor
恆指是由眾多恆指成份股所組成, 如以單一股份來推測大市, 會頗危險..

10pt窄幅上落~30min
zzzzzz

午市淡友打唔穿237....好友上唔到238
上落波幅仍窄 .....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-20 14:34 發表
10pt窄幅上落~30min
zzzzzz
由於..
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-20 11:50 發表

細仙DCC行完未能與大仙#1同步, 因此只能反覆而未見較大調整..
大仙初見#2X3, 上午收市前或牛皮反覆..
因此窄幅上落..

發新話題