發新話題

APR 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-19 15:22 發表
從大大仙看, 期指低位23417點為一下跌時間擴張目標, 期指反彈首目標約23550-23570水平、次目標約23650-23660水平..  
一開即見!!

20 MA = 23715

last day low = 23417
100 MA = 23371
from top drop 0.5 = 23290

morning 各位
昨一早外出工作,睇唔到市
上阻力1)#23710....2)#23820
下支持1)#23650....2)23540-500

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-20 09:27 發表
morning 各位
昨一早外出工作,睇唔到市
上阻力1)#23710....2)#23820
下支持1)#23650....2)23540-500
Wai兄上阻力Bingo
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

早晨ok hing
心中向上尚有2目標/阻力..1)23820...2)23950
不過唔知今日會否到

並留意現貨&期指水位差有50幾pt.....大戶真係

好友好似冇乜力....扮上~真定假?....
D勢又似引人熊/put....大朋友你究竟想點呀!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-20 10:41 發表
好友好似冇乜力....扮上~真定假?....
D勢又似引人熊/put....大朋友你究竟想點呀!
真係好難玩...........唯有等待 thx waiwai

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-20 10:35 發表
早晨ok hing
心中向上尚有2目標/阻力..1)23820...2)23950
不過唔知今日會否到

並留意現貨&期指水位差有50幾pt.....大戶真係
從大大仙看, 期指今早高位23734點為一反彈時間擴張目標, 唯反彈力量似乎未見縮減..
如能再破高位23734點, 期指將上試23800水平, 與Wai兄目標相約..

恆指重要阻力位 23850

如只是反彈,相信23850 不穿。 如穿,好大機會回復升勢

For reference only

細仙#2X3後, DCC行完, 留意能否與大仙#1同步, 作較大調整..

發新話題