發新話題

MAR 11 期指,期權

大戶終於..........
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 15:17 發表
期指日圖下降阻力突破後支持現約23020-23030水平, 或有短暫支持..

留意MOC有否#2D3出現..
期指日圖23020-23030水平見短暫支持、MOC見#2D3, 現行#2V3..
見TST東, 留意紙五出現, 期指反彈或回試23220水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-3-11 15:35 發表

YES,  係係呢個目標 ^^
小弟看圖逐級看, 因此未有一下子看到如此低..
不過出自同一師門, 位置應該相差無幾..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 15:50 發表

ok hing is great....

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 15:50 發表

我貪心左D

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-3-11 15:58 發表

我貪心左D
別人恐慌時我貪婪..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 15:48 發表

期指日圖23020-23030水平見短暫支持、MOC見#2D3, 現行#2V3..
見TST東, 留意紙五出現, 期指反彈或回試23220水平..  
到了, 23220水平..

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-3-11 16:03 發表

到了, 23220水平..images/smilies/default/time.gif
一到即回

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-3-11 16:03 發表

到了, 23220水平..images/smilies/default/time.gif
引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-3-11 16:05 發表

一到即回
差3點..
MOC雖見#1D回落, 但由於見紙五, MA上拓, 可能於此區間反覆收市..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 16:10 發表

差3點..
MOC雖見#1D回落, 但由於見紙五, MA上拓, 可能於此區間反覆收市..  
AGAIN~~ GOGOGO

發新話題