發新話題

MAR 11 期指,期權

回復 844# OK~ 的帖子

Thanks OK hing

期指4:00前應該唔會穿235
但4;00後大戶又想點行?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-10 15:48 發表
期指4:00前應該唔會穿235
但4;00後大戶又想點行?
MOC現行#2D3反彈, 如大仙#2D形態破壞, 則有機會下破235..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-10 15:54 發表

MOC現行#2D3反彈, 如大仙#2D形態破壞, 則有機會下破235..  
Thanks again

引用:
原帖由 cc02819 於 2011-3-10 15:03 發表

I am interested. Likely to join MT sir's class after my completion of Diploma exam in May. Currently I am trading  牛熊 & would like to switch partly to 期指, may I know which class(es) I shall join ...
看看課程時間表,建議全部上哂~
因為毎個課程都有獨特的作用,對小弟看法,DTR看頂底好用,MT短炒非常有價值!好多ching都用佢,炒day trade仲正~波浪相位理論經MT sir優化,ching們可有效率/有個泡去測試升跌時間&幅度~
當然,上堂後要温熟書&大量練習~

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-10 15:57 發表

看看課程時間表,建議全部上哂~
因為毎個課程都有獨特的作用,對小弟看法,DTR看頂底好用,MT短炒非常有價值!好多ching都用佢,炒day trade仲正~波浪相位理論經MT sir優化,ching們可有效率/有個泡去測試升跌時間&幅度~
當然,上 ...
我上到DTR 都重係一舊雲 希望睇多D學多D

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-10 15:54 發表

買左上,唔准落呀 ....
唔好破瀤形態...

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-3-10 15:59 發表
我上到DTR 都重係一舊雲 希望睇多D學多D
工多藝熟、熟能生巧..

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-10 16:02 發表

買左上,唔准落呀
唔好破瀤形態...
me 2 .......

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-10 16:02 發表

買左上,唔准落呀
唔好破瀤形態...
Wai兄留意了MOC的#2D3訊號對吧.. ?

發新話題
最近訪問的版塊