發新話題

MAR 11 期指,期權

美期跌左90點

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-10 15:01 發表

我都係呀~~~~好很忙........ 睇5到市~~~~~~
可以忙都係好事

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-9 13:55 發表
從大大仙看, 期指上午有兩個高位時間剛行完, 或反覆調整..

**** 本內容被作者隱藏 *****
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-9 15:24 發表
從大仙看到Mr. Gann的力量..
今早期指下破調整首目標約23700水平, 從大仙圖看, 受Mr. Gann支持低見23631點反彈; 反彈後繼續調整, 下午開市期指低位23555點, 亦為Mr. Gann支持..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-10 15:14 發表

今早期指下破調整首目標約23700水平, 從大仙圖看, 受Mr. Gann支持低見23631點反彈; 反彈後繼續調整, 下午開市期指低位23555點, 亦為Mr. Gann支持..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
ok hing 一講即到....勁!

引用:

3Q OK HING

引用:
原帖由 hkneighborhood 於 2011-3-10 15:18 發表

ok hing 一講即到....勁!
DTR的力量真是十分強大..
昨日從大仙圖做Mini-test, 連同剛才23518點, 今日共出現4個支持位..

引用:

Thanks OK hing

下午等見23540等左好耐

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-10 11:43 發表
morning all ching

期指如失守23610,下個支持23540,23460
如守到....上阻力23680,23770.....

***以上參考好la,不是建議買賣***
Wai兄第一站Bingo

引用:
原帖由 odinchu 於 2011-3-10 15:07 發表
美期跌左90點
請問係邊見到 我個果show緊趺56點 唔知係咪唔準

發新話題
最近訪問的版塊