發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-3-10 12:34 發表
d 輪商都好賤喎, 23600 牛仔都出得?
經濟學上對此有名堂,叫作甚麼"增加供應可刺激需求"咁話喎。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

最近牛係23300, 邊有23600牛仔出現過
引用:
原帖由 ourstation 於 2011-3-10 12:34 發表

引用:

YES! 超賤

5分鐘條50頂住

引用:
原帖由 choiml 於 2011-3-10 14:18 發表
5分鐘條50頂住
謝謝提醒!
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-3-10 13:34 發表

經濟學上對此有名堂,叫作甚麼"增加供應可刺激需求"咁話喎。
咁個 8 萬5 來抄起個市

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-3-10 14:04 發表

YES! 超賤
如果買牛熊的朋友有上MT SIR堂:
1)佢地會發現我地成日睇住佢~
2)佢地可能賺到錢&不用被吞
3)會轉做期權/期指~

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-10 14:46 發表

1)佢地會發現重我地成日睇住佢~
3)會轉做期權/期指~
謝謝見意, 不過暫時會轉住, 因為來跟好忙, 不能日日睇市
若轉又要新學, 暫時 5 會, 3Q AGAIN

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-3-10 14:50 發表

謝謝見意, 不過暫時會轉住, 因為來跟好忙, 不能日日睇市
若轉又要新學, 暫時 5 會, 3Q AGAIN
我都係呀~~~~好很忙........ 睇5到市~~~~~~

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-10 14:46 發表

1)佢地會發現我地成日睇住佢~
3)會轉做期權/期指~
I am interested. Likely to join MT sir's class after my completion of Diploma exam in May. Currently I am trading  牛熊 & would like to switch partly to 期指, may I know which class(es) I shall join ?

發新話題