發新話題

NOV 09 期指,期權

會唔會跌得快左d呢?

209xx 係 100 天線支持, 再落就好深, 反彈或可回試 22000 跌穿後既阻力線
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-11-27 15:22 發表
會唔會跌得快左d呢?

209xx 係 100 天線支持, 再落就好深, 反彈或可回試 22000 跌穿後既阻力線
so rebound would be strong

引用:
原帖由 Middleway 於 2009-11-27 14:55 發表

Ok 兄
小時圖DN-P時間PX似乎是剛多於1.618, 如果行2.618有兩三日跌, 是怎樣估計要跌到12月10日呢?
試下用日線圖度前DN-P嘅1.618, 唔計今日要行多8.5日

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-11-27 15:22 發表
會唔會跌得快左d呢?

係結算日玩d咁既野有d ...... 匯豐好似u-turn

引用:
原帖由 floydhk 於 2009-11-27 15:10 發表
~21000 應會抖一抖...
玩夠啦..今天.....

引用:
原帖由 paaq 於 2009-11-27 15:29 發表

係結算日玩d咁既野有d ...... 匯豐好似u-turn
今日係跌多左

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-11-27 15:39 發表

今日係跌多左
21002.....差2pt

20ma weekly chart touch, start rebound??

Day Low 係 20957, bet buy a 細期, 穿 20957 就走, 只係博下反彈, 大約 21500

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-11-27 15:49 發表
Day Low 係 20957, bet buy a 細期, 穿 20957 就走, 只係博下反彈, 大約 21500
勁呀 ourstation hing

發新話題