發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-3-4 15:45 發表
昨晚小弟也和賢內一起看了Keynote,個新殼真是很magical!

個第一代iPad嘅video看得小弟好感動,發了願在期權賺多多錢送多多絕世好Pad作教育用途。

最新MT=23320, 23290;只要期指不升穿23390,會否很有機會今日尾市到?:smil ...
原嚟jimpa 兄得到老師真傳,若果不是,點解差5點就到第2目標嫁?準得嚇人呀

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 19:02 發表

垂死十字(墓碑)是屬另一種十字圖形態,圖形顯示當日開市價與收市價相同/接近,並處於或接近全日最低範圍,圖形有著長長手部,腳部短少甚至沒有腳部。墓碑圖形顯示價位以全日低位開出後上升,但未能在高位企穩,及被沽回開市價 ...
咁想問問wai 兄,月圖又是否一個大墳塲呀
明天西藏佛曆元旦,咁我祝願各位及自己,早日脫離苦(股)海輪迴,得自在於股海中求勝

7000 張218P 唔會係入錯機嘛

引用:
原帖由 paaq 於 2011-3-4 17:10 發表
應該攪錯!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-3-4 16:55 發表

咁想問問wai 兄,月圖又是否一個大墳塲呀
明天西藏佛曆元旦,咁我祝願各位及自己,早日脫離苦(股)海輪迴,得自在於股海中求勝
昨日的日線圖並唔係好似墓碑, 就算係, 因為今日升左, 形態已經破壞, 所以要再睇..
Prison Break!

引用:
原帖由 paaq 於 2011-3-4 17:10 發表
Paaq兄&Tsui兄,
這7xxx張put係林收市入,正路sp唔會係爆上時先做,水位咁少,唔通LP?知唔知點樣可以check到?
會否是平倉獲利?
9xxx張21800好似係1月尾2月頭已做,咁大成交但oi無乜多到......點解呢?
請快快討論討論~~
Ok兄,Jipa兄等ching有乜睇法?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-3-4 16:24 發表

原嚟jimpa 兄得到老師真傳,若果不是,點解差5點就到第2目標嫁?準得嚇人呀
好勁呀!Jinpa兄,
可否到實戰區分享下你今次點度到出來這個MT????
唔知1hr, daily chart度唔度到呢?

1)今天下午翻板昨天下午,
昨午就到下降軌頂線就掉頭,
今午穿完50 MA&100 MA 又係!
看來大關口是要烈口才能破!

2)PUT218有73XX張@69
   PUT226有45XX張@196

是加倉/轉倉?

回復 507# OK~ 的帖子

thank OK c-hing

引用:
原帖由 KM88 於 2011-3-4 19:07 發表
1)今天下午翻板昨天下午,
昨午就到下降軌頂線就掉頭,
今午穿完50 MA&100 MA 又係!
看來大關口是要烈口才能破!

2)PUT218有73XX張@69
   PUT226有45XX張@196

是加倉/轉倉? ...
KM兄,乜系統唔係出錯?如果係加倉,咁....希望星期一再加多個裂口,去到24200樓上就多謝大戶勒

發新話題