發新話題

MAR 11 期指,期權

期指雖上破早上高位23420點, 唯大仙見#2X3, 留意DCC行完, 有否機會見#2D3向下調整..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

今早個市chok左上去,我大老闆又chok我爆大額生意(大戶都敢chok, 一係佢係大大戶,一係佢係傻嘅....................睇信號,確認佢係後者)
我黎緊要多d時間做嘢,少d開市時間留言啦~各位保重。。。。。
穩賺~~~

thank you......

Thanks so much.

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-4 15:02 發表
今早個市chok左上去,我大老闆又chok我爆大額生意(大戶都敢chok, 一係佢係大大戶,一係佢係傻嘅....................睇信號,確認佢係後者)
我黎緊要多d時間做嘢,少d開市時間留言啦~各位保 ...
工作為重,Takecare
祝大戶兄工作順利!

Gap up, push down, back to battlefield

If cannot break thru the upward resistence
does it mean.......

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-4 14:40 發表
期指雖上破早上高位23420點, 唯大仙見#2X3, 留意DCC行完, 有否機會見#2D3向下調整..
好在見大仙出現#2D3, DTR現行MCF-DN, 三相向下..
如果突破追入即中伏..

雖然三相向下, 但MA順排下, 調整幅度似乎未必大..

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-4 15:02 發表
我黎緊要多d時間做嘢,少d開市時間留言啦~各位保 ...
大戶兄保重
多開兩個扣賺時間

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-4 14:40 發表
下調時除了G-force定即市民尖西外,還可留意傳統支持位,即今早上破的三角形,今天位於23230。再配合其他聖典訊息,審量隨後的韻律和方向。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-3-4 15:18 發表

下調時除了G-force定即市民尖西外,還可留意傳統支持位,即今早上破的三角形,今天位於23230。再配合其他聖典訊息,審量隨後的韻律和方向。 ...
Jinpa兄您好!

請問Jinpa兄看三角形是哪一個圖呢?_? Tks..
反彈過後, 大仙Bible似乎仍要向下走一回..

發新話題
最近訪問的版塊