發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 nct262 於 2011-3-3 16:12 發表
穿23000~~~~~
  Last minute battle field 23000

引用:
原帖由 ng117 於 2011-3-3 16:08 發表

前日23200個時
sc4月24800
232都算高位

短線睇住大市個走勢,一旦大市向上突破番上升軌23460...要小心 236-237是個大阻力
向下如能穿22822-22750(要看清要真穿wo),米順勢而為

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-3 16:12 發表
見到好多個罩~~~
今日兩邊都踩行油~~

引用:
原帖由 fatpat 於 2011-3-3 16:14 發表

Last minute battle field 23000
sorry....差11點就到我個容忍位....

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-3 16:16 發表

今日兩邊都踩行油~~
馬後炮時間:
今日5m圖,劃井2 trend line都幾準bor~~~~

註:本人及其客人並沒持有上述証券。
未有咁好眼光......  haha

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 16:25 發表

sorry....差11點就到我個容忍位....
忍唔住會沽???

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-3 16:12 發表
見到好多個罩~~~
呢d罩係用嚟縛住d好友,當下午插落嚟嘅時後,究竟有冇人跳車呢?如果無,聽日大戶開餐

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-3 16:28 發表

馬後炮時間:
今日5m圖,劃井2 trend line都幾準bor~~~~

註:本人及其客人並沒持有上述証券。
未有咁好眼光......  haha
C hing....我仲衰.....時看好時看淡(玩即市)

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 14:32 發表

好詳細.............
我 COPY 分析員, 你們覺得有用又5 阻版面, 我就得閒幫手 POST 上來啦! 要5 要 POST 上來?

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-3-3 16:38 發表

我 COPY 分析員, 你們覺得有用又5 阻版面, 我就得閒幫手 POST 上來啦! 要5 要 POST 上來?
我只想要loveiso5,得唔得呀!hehehe

各位米諗錯,係想loveiso5教煲湯水ja....

發新話題