發新話題

MAR 11 期指,期權

surek 兄快D報期權班. ~~

回復 320# OK~ 的帖子

已經試過好幾次係唔同 P 點劃,終於大約知道邊個位見到你個價位啦...........OK兄....勁呀........

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-2 11:13 發表
即市向下支持~22808,22750
向上阻力~22980,23040
引用:
原帖由 mk98 於 2011-3-2 15:55 發表
已經試過好幾次係唔同 P 點劃,終於大約知道邊個位見到你個價位啦...........OK兄....勁呀........
還是Wai兄比較強..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

想LC, 但大圖技術指標在頂..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-2 16:10 發表
想LC, 但大圖技術指標在頂..
咁係頂做咩重想LC 呢?

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-3-2 16:11 發表
咁係頂做咩重想LC 呢?
所以hesitate..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-2 16:06 發表

還是Wai兄比較強..  
個市chok到唔知想點 比佢 chok到頭暈暈
只敢玩即市... pm睇少眼都唔得

3Q ALL C HING, 今日電腦壞壞地, 打5 到中文, 剛想離線又突打到中文, 所以撘嘴講句其實個個都強 , 除了我, 仍要謝謝在今天悶完又 CHOK 的市中, 各 C HING 仍不忘出分析
明天希望沒今天的令人累, 88

大戶Trader計數快過鬼,
期指剛好收在可升可趺位

Anyone paid attention to the VHSI ?   

Yesterday closed at 17.35  
Today’s high at 19.24 (which should maintain at high level thru’ out the day)
But now closed at DAY LOW, at 16.64 +4.09% !!!

Aha
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

發新話題