發新話題

MAR 11 期指,期權

假設如果向上既形勢不變~~,大戶今趺只震倉
好友需要守到22850-22900不穿
如看不清走勢,宜等看埋明天市

頭先以為收左午市....,

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-3-2 11:06 發表

師兄, 今日回左 400 點, 你買左味?
買左了,走左了.....

美國政府依賴的臨時法案將於2011年3月4日期滿,
兩黨倘若未能於3月4日前達成協議,美國政府極有可能

回復 294# wai-wai 的帖子

極有可能做咩呀?

成個上午都牛皮,無信號,無方向,唔知做乜.................

引用:
原帖由 隱世高人 於 2011-3-2 12:20 發表
極有可能做咩呀?
兩黨倘若未能於3月4日前達成協議,美國政府極有可能停止運作

忙裏偷閒, 上來我的家(討論區)同大家好朋友(在這裏感覺到您們的真心十卜, 很有歸屬感, 就算幾忙, 發表唔到帖, 我都會毎日看哂毎一個CHING的message~~~)傾下計&補充番MT SIR的勁嘢!!!

話說上次補堂&和MT sir對話時, 傾到2月結算個2日(詳情簡單講), 阿sir話跌完, 我半桶水看圖法, 看到跌到差唔多, 但阿sir講完, 咁我更係......haha~~~
結果第日開始反彈~~~~~~~~ 不知不覺做左一次差唔多buy in dip~~~~

前兩日&琴日(補課)看圖見差唔多到頂(共掁點), 打算平好倉&開淡倉, 見到阿sir, 你知我會點做啦~~~~
阿sir話睇圖差唔到要調整, 咁我的下注金額即刻又不知不覺咁增加左頗多~~~ ~~~~~
今日就gapppppppppp downnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~~~~多得阿sir分析, 少少關於自己認真看圖&度目標, 我又幸運地sell on peak~~~~~
MT SIR真係激堅!!!

(當然之前自己經驗不足, 交了不少學費~~~)
我的方向&經驗清晰了很多! 全靠平日多上討論區~~~有頂尖CHING分析作強勁參考(基本上佢地天天BINGO..............太過份啦~~~~ )

大家多上討論區發表&分享您們的看法~~~
大膽講&大膽分析&大膽發問~~~~我們毎一位都會投資成功!!!!

多謝CHING們, 多謝MT SIR~~~~~~~~~~~~~~~~

普通話: "您們是最好的, 您知道嗎?"

繼續工作~~~

PS: TSUI兄密密炒???見您近排少左D發表~~好多人(我)期待聽到您的聲音~~very supportive~~~

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-2 12:26 發表

兩黨倘若未能於3月4日前達成協議,美國政府極有可能停止運作

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-2 12:29 發表
忙裏偷閒, 上來我的家(討論區)同大家好朋友(在這裏感覺到您們的真心十卜, 很有歸屬感, 就算幾忙, 發表唔到帖, 我都會毎日看哂毎一個CHING的message~~~)傾下計&補充番MT SIR的勁嘢!!!

話說上次補堂&和MT sir對話時,  ...
我都係岩岩讀 我諗我都係要補下堂先掂

發新話題