發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 cyndi 於 2011-3-2 10:55 發表

大師兄,咪玩啦,見佢都竟然收大陽燭,lp 220/224 過夜
加上財爺$6000,好高興吓
師兄, 因咩解究收大陽燭會 lp?
Prison Break!

引用:
原帖由 koloching 於 2011-3-2 10:35 發表
財爺終於派錢, 每人6千.

原帖由 Jinpa 於 2011-3-1 12:29 發表
昨天開市一個築底小平台,今日午前在相對高位又築了一個平台,成欖核形;到底下午會發展成平台向上爆,還是平台回落,再還是平台再延展?
縱觀各級仙界天氣圖,都是認為向上爆的機會較高;穩健派可以午前考慮又來個strangl
引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-1 12:38 發表

最好大戶下午來多一次下震蕩,
比散戶考慮下入唔入市
今日大戶真嚇C人 .....

引用:
原帖由 nct262 於 2011-3-1 09:33 發表

回返二三百點買貨就好la
師兄, 今日回左 400 點, 你買左味?
Prison Break!

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-3-2 10:58 發表

師兄, 因咩解究收大陽燭會 lp?
純粹個人意見:人人升完開始橫行或下跌,941 可以收大陽燭,有機會係大市升市末端,咪 lp 恆仔 (錯唔好打我,打都唔好打小女子塊臉)

1 min SMA(10) 22934 > SMA(20) 22934 > SMA(50) 22931
Will the market go up a little bit after 1130?

即市向下支持~22808,22750
向上阻力~22980,23040

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-2 11:13 發表
即市向下支持~22808,22750
向上阻力~22980,23040
WAI WAI HING,
GOOD MORNING & 3Q

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-3-2 11:19 發表

WAI WAI HING,
GOOD MORNING & 3Q
早晨Loveiso5

引用:
原帖由 paaq 於 2011-3-2 10:18 發表

大價股無跟沽,小心玩野
paaq 兄睇好?

本月比較難睇方向, 個人睇淡, 但四度圖而家睇到係偏好, 如今明日落228可能就比較一致
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題