發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-25 13:14 發表

昨天post此帖後,晚上思量檢討, 終明白why各師兄會lp228和lp226
而我用習慣性炒期指心態入市思想(高沽低渣)去玩/博結算option.
違犯左以少博大~定律  .....始終買賣option經驗紿終末夠,: ...
好好學習心憑態

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-25 13:14 發表

昨天post此帖後,晚上思量檢討, 終明白why各師兄會lp228和lp226
而我用習慣性炒期指心態入市思想(高沽低渣)去玩/博結算option.
違犯左以少博大~定律  .....始終買賣option經驗紿終末夠,: ...
wai 兄真係神算,其實月中前你都預計到呢個結算位

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-25 14:22 發表

wai 兄真係神算,其實月中前你都預計到呢個結算位
還要向各 c hing多多學習

3pm前應會頂一頂

pm向上阻力23068,23180

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-24 16:03 發表
大仙見持槍 & MPC, 待反彈回落後再見DBT再BOD..
未知今日有多少同學留意訊號LC呢?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

請各位 ching 不要看太淡,因pma 於在日目標完成

pm not break 22880 don't   

純個人看.

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-25 14:54 發表
pm向上阻力23068,23180
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-24 16:07 發表

今日即月230C有6xxx張oi, 似乎是為保226P的SC..
可能待平均結算價鎖在230之下才上試..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-25 15:01 發表

未知今日有多少同學留意訊號LC呢?_?
同學Pm22815 buy Hsf

發新話題