發新話題

FEB 11 期指,期權

而家同我最初實習發表嘅情況一樣,急跌後橫行.....之後
睇嚟呢個橫行區今日收市前未必會突破或太大上落 ,時間值明早開市時跌幅或多於睇啱方向幅度,做long 或無乜着數

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-22 15:40 發表
而家同我最初實習發表嘅情況一樣,急跌後橫行.....之後
睇嚟呢個橫行區今日收市前未必會突破或太大上落 ,時間值明早開市時未必會追到方向幅度做long 或無乜着數 ...
我都覺long真係會輸時間

ng hing ....只是個人看法
三月期指以23000點左右轉了17000張
明天及後天仍然進行大量轉倉,淡倉以低位平,
好倉以低位開的機會不少,如淡倉主導三月,低位就會去218xx,相反,便是24xxx

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-22 15:42 發表
ng hing ....只是個人看法
三月期指以23000點左右轉了17000張
明天及後天仍然進行大量轉倉,淡倉以低位平,
好倉以低位開的機會不少,如淡倉主導三月,低位就會去218xx,相反,便是24xxx ...
我都等22400會平,佢再彈上先開sc
現在已有1張218put
1張4月25000sc
暫時唔加倉
今朝平晒昨日過夜put,開始橫行會輸時間.大插後時間會咁快

settle rest of  my lp first....

大市應有1-2日反反覆覆....
加多一點..可留意國指123-121支持力道,

唔知love牛牛點呢?..... ..... .

引用:
原帖由 cyndi 於 2011-2-22 15:49 發表
settle rest of  my lp first....
小 c妹,麻煩講中文,要查字典
上面阻力為今天裂口區,mt sir 教過等齊 5 兄弟先開飯

941 & 2628好靚, 高台花式跳水, 無水花..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-22 15:57 發表
唔知love牛牛點呢?..... ..... .
止蝕一半, 睇埋期結 OR 明天有食就食, 3Q FOR YOUR CARE

發新話題
最近訪問的版塊