發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-22 10:25 發表
跌到 O 晒咀, 比預期跌多左
這是一種GP形態的持性,Master Tam在週日聯歡春茗曾特地清楚提出,昨天初步確認,估不到不足48小時巳完全證實!

MT學派專捉浪頂浪底,善學者更能技術行先大市,預早看見大浪的來臨。

今後真的要在GP上下功夫.....
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

大件事,我張11200 sp三月 升左好多!~~~

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-22 10:38 發表

wai hing 今日冇貨喺手可能未起床,佢上期一直都睇淡(好準呀 ),希望起床見到嘅時後唔好咁激動啦
你 5 好刺激佢啦! ^^"

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-2-22 10:44 發表

這是一種GP形態的持性,Master Tam在週日聯歡春茗曾特地清楚提出,昨天初步確認,估不到不足48小時巳完全證實!

MT學派專捉浪頂浪底,善學者更能技術行先大市,預早看見大浪的來臨。

今後真的要在GP上下功夫.....:s ...
3Q JINPA HING

或需試22400左右才有較強反彈,反彈過後.......小心破位

引用:
原帖由 hktimothyip 於 2011-2-22 10:44 發表
SP112..?_?
得1點而已..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-22 10:45 發表

你 5 好刺激佢啦! ^^"
wai hing sorry!失言

230 bull cert killed

今日的期指成交量頗誇張, 動輒每分鐘過千張..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題