發新話題

FEB 11 期指,期權

跌到 O 晒咀, 比預期跌多左

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-22 10:25 發表
跌到 O 晒咀, 比預期跌多左
而且跌得比預期快..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

留意1hr有否機會見SBO..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-22 10:08 發表
期指低位離下跌力量縮減首目標 & 大大仙TST西目標約23000水平, 差10點..

MOC現見#2X3, 或配合大仙#1 CLM + 回馬槍反彈, 未知反彈過後, 會否下試次目標?_?
雖然MOC見#2X3, 配合大仙見MPC、#1 CLM + 回馬槍反彈, 但力量似乎頗弱..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-22 10:26 發表

而且跌得比預期快..  
YES! 所以都5 識反應, 23050 買牛, 見勢5 對都 23080 比返佢先
都係睇定 D 先

ok  sir
返來真係好
平左234put轉232put

引用:
原帖由 ng117 於 2011-2-22 10:33 發表
ok  sir
返來真係好
平左234put轉232put
Ng兄你好!
小弟只是徒弟, 阿Sir在"大家好"..
希望各位食到大茶飯之餘, 不忘幫助有需要人仕, 謝謝..

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-21 16:59 發表

有嘢傾就唔走住,wai 兄成日見你密密食真係開心,睇嚟而家平哂倉今晚就輕鬆得多啦,
唔知你點睇聽日個市呢?比d意見好嗎
wai hing 今日冇貨喺手可能未起床,佢上期一直都睇淡(好準呀 ),希望起床見到嘅時後唔好咁激動啦

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-22 10:36 發表

Ng兄你好!
小弟只是徒弟, 阿Sir在"大家好"..
希望各位食到大茶飯之餘, 不忘幫助有需要人仕, 謝謝..  
收到
我要努力

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-22 10:30 發表

雖然MOC見#2X3, 配合大仙見MPC、#1 CLM + 回馬槍反彈, 但力量似乎頗弱..
大仙見MPC後, 留意有否機會見持槍配合反彈..

發新話題