發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-21 15:54 發表

WAI兄,
剛才平倉係唔係睇15MIN圖個排支持線???
如果係, 咁跌穿再睇幾多??
會23450平....因今早11:02-05關係

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-21 15:25 發表
[quote]原帖由 tsuikinman 於 2011-2-21 15:18 發表
今日咁多高手 ching 助陣好熱閙 有d 掛住O.K 兄!

hope快D見到ok hing.....x2 ...
除了 OK HING 都高興見到各 C HING 的無私分享
====================================
WAI WAI HING,
其實我預左在 23450 牛一牛佢, 食5 到即市, 咁等明天或期結 LAW, 3Q FOR YOUR CARE!

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-21 15:59 發表

WOW~~~~^^
我都好想快D轉做全職~~~
TSUI兄已經成為全職炒家........
我排緊隊~~~目標年底我生日~~~
心情複雜~~~~~
靚仔!唔好取笑我啦!我暫時只係失業咋,只係跟咁多位ching 揾食啫

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-21 16:05 發表

除了 OK HING 都高興見到各 C HING 的無私分享
====================================
WAI WAI HING,
其實我預左在 23450 牛一牛佢, 食5 到即市, 咁等明天或期結 LAW, 3Q FOR YOUR CARE! ...
love 兄!喺呢d位牛會好危險!如果要牛應喺支持或阻力位博會安全d,小心

HSF CALSED 23477
3Q TSUI HING CARE, 已上船, 明天再睇
3Q ALL C HING C 姐, 88

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-21 15:59 發表

會23450平....因今早11:02-05關係
???高手講嘢真係深奧~~~~~
day low??? (整日trend的支持位???)
我太low b, get唔到.........~~~~~

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-21 16:11 發表

靚仔!唔好取笑我啦!我暫時只係失業咋,只係跟咁多位ching 揾食啫
有前輩講過, 工作無分full time定part time, 邊份工/事業揾得多d錢, 邊份就係"""正職""" ~~~~
你家下咪番緊工lor~~~仲要係executive grade tim (earing power)~~~~~(尤其係爆o個個moment~~~~~$$$$$$$$$$)

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-21 16:17 發表
HSF CALSED 23477
3Q TSUI HING CARE, 已上船, 明天再睇
3Q ALL C HING C 姐, 88
sorry!玩到唔得收工添,我d扣未除,而每套輸緊利息,過夜渦

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-21 16:18 發表

???高手講嘢真係深奧~~~~~
day low??? (整日trend的支持位???)
我太low b, get唔到.........~~~~~
如果係睇day low, 10:08仲勁bor~~~~一點即大彈~~~

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-2-21 12:27 發表
1hr圖#2快下穿虛線,若然,將發展成三相同步。

大大仙正在行DCC,大仙可能以CLM配合。

下午首看今早餘下之下跌裂口23555-23580為上升主要阻力。

加上日圖初步確立上週五為時間力量pq共振點之地位,相信下午才見day low。 ...
神槍手 jimpa 兄睇到嘅嘢,睇嚟縱使反彈都難逃一跌

發新話題