發新話題

FEB 11 期指,期權

如升穿530...下個阻力23595和23700

宜see緊/返早上daily圖

即市宜留意23450支持力道

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-21 14:33 發表

今朝一早外出無看市,個2張lp會看至25號(有預左會全輸)
sell過市HSF今早set左23450平.
wai hing 早晨 聽你咁講張lp 要揸到結算 即睇今個月會跌至23000樓下結算 你先至有錢贏渦,
我諗你一定知到d嘢嘅,講嚟分亨吓呢

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-21 14:37 發表
如升穿530...下個阻力23595和23700
跌穿23450....next支持位約23380左右

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-21 14:47 發表

wai hing 早晨 聽你咁講張lp 要揸到結算 即睇今個月會跌至23000樓下結算 你先至有錢贏渦,
我諗你一定知到d嘢嘅,講嚟分亨吓呢 ...
因已預左全輸...只是等/睇下星期找機會平倉
基本上我個2張lp...已是零成本(因期指已找回).

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-21 14:54 發表

因已預左全輸...只是等/睇下星期找機會平倉
下星期結算冇得平嫁

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-2-21 12:27 發表
1hr圖#2快下穿虛線,若然,將發展成三相同步。

大大仙正在行DCC,大仙可能以CLM配合。

下午首看今早餘下之下跌裂口23555-23580為上升主要阻力。

加上日圖初步確立上週五為時間力量pq共振點之地位,相信下午才見day low。 ...

引用:
原帖由 cyndi 於 2011-2-21 12:45 發表

tsui c hing...

thanks for your explaination ...but i m older than u and not pretty at all...

btw...i will take your suggestion into serious consideration.....

thank you again and  ...
thanks

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-21 14:56 發表

下星期結算冇得平嫁
係喎...我應該話本星期等,睇位平倉

Thanks更正

發新話題