發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-18 11:22 發表

可能你又食早咗啦!今日玩到呢度,下晝食糊話你知
.....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-18 11:14 發表
23540sell~~23483平

再升唔穿235...就會有急趺可能

睇信號再有力上...........等上到 236 先做野 ...........
到時食 SP and 開新倉.................
尋晚上堂時話 target  236 wor ........

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-18 11:43 發表
睇信號再有力上...........等上到 236 先做野 ...........
到時食 SP and 開新倉.................
尋晚上堂時話 target  236 wor ........

12;00前破唔破到dh呢?

OK hing 好掛住你,身體好番未

OK HING 未係話痊癒了嗎? 不過可能病完比較攰休息中, 其實休息係最好的幫助, 等正常後多些做運動及食多些蔬果都會對身體好
昨日睇亞蘇教人煲羅漢果水, 這些天氣都好適合飲

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 12:00 發表
OK HING 未係話痊癒了嗎? 不過可能病完比較攰休息中, 其實休息係最好的幫助, 等正常後多些做運動及食多些蔬果都會對身體好
昨日睇亞蘇教人煲羅漢果水, 這些天氣都好適合飲 ...
good....試下煲,可以加瘦肉嗎?

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 12:00 發表
昨日睇亞蘇教人煲羅漢果水, 這些天氣都好適合飲 ...
點煲呀??
我都病病地..............=.='

發新話題