發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 10:31 發表
本人感得大戶今日想食 23500 肥牛, 所以不要買太近熊.
TSUI C HING 恭喜賺 $$, 咁我地係未有茶飲
多謝loveiso5兄,飲茶無謂,幾時都得 最緊要大家可以賺到錢一齊開心,積存多日肥熊喺23700,
唔知大戶今日殺唔殺
23600前有一阻力

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-18 10:30 發表

wai 兄!各圖表rsi已極度超買,點睇呀?快d比意見,thanks
啱啱出帖!你buy我d牛就唔食住啦
我食早左.... 差100pt

恭喜 WAI WAI HING, 是否又有茶飲  (JOKE)
有各C HING 坐陣, 安心好多, 3Q!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-18 10:30 發表

wai 兄!各圖表rsi已極度超買,點睇呀?快d比意見,thanks
啱啱出帖!你buy我d牛就唔食住啦
tsui hing米忘記,我可渣,沽,渣,沽wo

236阻力好大...即市未必破到

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-18 10:30 發表
23440takeprofit
wai兄食糊我都食啦!今朝做果套就先食lc果張先@102點睇吓有冇機會食兩邊

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-18 10:49 發表

wai兄食糊我都食啦!今朝做果套就先食lc果張先@102點睇吓有冇機會食兩邊
如果昨天sc我宜家好唔得閒

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 10:40 發表
恭喜 WAI WAI HING, 是否又有茶飲  (JOKE)
有各C HING 坐陣, 安心好多, 3Q!
Tsui hing 食得多過me.... ......
相信love hing 都應有糊吃

Tsui hing估下我有冇sell

大戶今早只用27,700.52mil推上235附近
今日會否先高後低

發新話題