發新話題

FEB 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-11 12:01 發表

橫行原因  
但係MT SIR講話今日之後會跌喎..係唔係有變??
等我上埋波浪理論係咪會有多D提事架?

引用:
原帖由 yiu88 於 2010-2-11 12:14 發表
可能輪商都預期牛皮吧..會唔會係咁呢?
可能係掛.....今日唔博牛熊證好D..鬼鬼地咁..

引用:
原帖由 tika 於 2010-2-11 12:15 發表

但係MT SIR講話今日之後會跌喎..係唔係有變??
等我上埋波浪理論係咪會有多D提事架?
Tika兄喺邊度睇到呢?_?
波浪相位理論對於睇轉勢、預測支持阻力、浪與浪之間嘅關係, 以及日後預測時間非常重要
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-11 12:26 發表

Tika兄喺邊度睇到呢?_?
波浪相位理論對於睇轉勢、預測支持阻力、浪與浪之間嘅關係, 以及日後預測時間非常重要
唔係睇到..係個日上堂講架..唔通我聽錯?...

臨尾二下好玩野

引用:
原帖由 tika 於 2010-2-11 12:32 發表

唔係睇到..係個日上堂講架..唔通我聽錯?...
閣下可能只聽到MT Sir預測大勢向下, 但未有留意短線會有較大反彈...

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-11 12:32 發表
臨尾二下好玩野
四百張插. 三百張升. 仲要穿棍頂. 抽水feel.

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-11 12:32 發表
臨尾二下好玩野
Floyd兄認為過年前 & 後大市會點走呢?_?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-11 12:41 發表

閣下可能只聽到MT Sir預測大勢向下, 但未有留意短線會有較大反彈...
咁下堂又留心D先得.....

引用:
原帖由 tika 於 2010-2-11 12:46 發表

咁下堂又留心D先得.....
或者成為親密戰友, 就可以緊貼MT Sir預測
p.s. 2月9日上午見MT Sir發sms當日回調後留意買入訊號, 又bingo

發新話題