發新話題

FEB 11 期指,期權

LC 236@59 平@82

昨晚上完第一堂,雖然仲係好多嘢都唔明白,一路看各CHING的分析,一路睇圖,又試下開倉,各CHING的預測很準確,這個系統真有效!希望我自己可以快啲上完整個課程及累積經驗和大家切磋切磋!

OK師兄,小心身體呀!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-16 16:03 發表

同意, 1hr見#2X3, 23300 & 22400似乎比較關鍵, 破任何一邊看來都威力驚人..

如能見大成交上破23300水平, 對稱先看23550水平丶MX目標看24000水平..
thank you OK c-hing, 大成交是否要睇 700 億以上?
Prison Break!

[quote]原帖由 hsi_c1 於 2011-2-16 16:19 發表
我都係初哥 琴日上完MT SIR既堂 聽完佢講 所以對買上有少少介心 [/quoteh
hsi兄!陰謀係大戶賺錢嘅本錢,即等如每個人嘅理想與現實多數係相反,就好似今朝開市就lp226  115點,轉頭番嚟
訊號改變平倉輸25點後lc234,所以未上堂前可以估係咪陰謀,當你完成課程後就只有訊號

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 14:08 發表
早晨呀基哥!上個月你朋友嘅預測都幾準wo!唔知佢今個月睇結算價係幾多呢?
另外睇大仙個圖用GP揾細d嘅方法成立嗎?thank you
唔係呀, 佢話23000結喎, 唔準唔準!
睇圖方面, 問OK兄好d,我唔敢講!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-16 16:17 發表
看好朋友小心一點,
唔知明早開市後會否又走樣
wai hing 每次睇淡都會令我有d介心,都係用多d時間再睇吓圖先

短線~~美元開始想有向強勢之頭出現

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-2-16 16:24 發表

thank you OK c-hing, 大成交是否要睇 700 億以上?
個人看大成交850億之上

想係TQ PRINT D圖出黎慢慢研究 不過一PRINT出黎錯哂位 攪左勁耐都唔得

有冇CHING知道點知完整地PRINT到張圖

引用:
原帖由 fatpat 於 2011-2-16 14:56 發表

T2 Knee-pt => Long FEB 236C @45
fatpat-hing,請問下,
T2 Knee-pt 是何解?

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-16 15:35 發表

小弟現已病癒, 多謝各位同學
亦多謝Loveiso5兄的治療方法  
OK兄,祝您身體健康!

發新話題