發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 15:15 發表

wai hing 出咗街啦!以你睇法呢一冲會唔會睇好d呀?
留意日圖...如做唔收腳反彈可到23350

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-16 15:17 發表
從1hr圖看, 期指如能以大成交上破23100水平, 有機會上試MQ目標約23250水平、TST東目標約23300水平..  
O.K 兄!卒之等到你啦!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 15:23 發表

O.K 兄!卒之等到你啦!
近日偶染風寒, 未能跟大家研究大市, 望各位多賺兩轉..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-16 15:26 發表

ok兄小心小心流感好勁

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-16 15:26 發表

OK hing保重身體! 另一面財多身弱d (說笑)

OK HING,
TAKE CARE!
其他沒事的 C HING, 飲下蜜糖水, 可以有抵降流感功效

引用:
從1hr圖看, 期指如能以大成交上破23100水平, 有機會上試MQ目標約23250水平、TST東目標約23300水平..  
hr 圖能上破堎綫正式轉好, day 圖全聚底, 要爆上,威力驚人!

引用:
從1hr圖看, 期指如能以大成交上破23100水
平, 有機會上試MQ目標約23250水平、TST東目標約23300水平..  

引用:
原帖由 ng117 於 2011-2-16 15:28 發表
ok兄小心小心流感好勁
引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-16 15:31 發表
OK hing保重身體! 另一面財多身弱d (說笑)
引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-16 15:31 發表
OK HING,
TAKE CARE!
其他沒事的 C HING, 飲下蜜糖水, 可以有抵降流感功效
小弟現已病癒, 多謝各位同學
亦多謝Loveiso5兄的治療方法
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-16 15:35 發表

小弟現已病癒, 多謝各位同學
亦多謝Loveiso5兄的治療方法  
祝身体健康

發新話題