發新話題

FEB 11 期指,期權

對秤調整目標22953

下午是否可再向上升??

下午是否可再向上升??

引用:
原帖由 hktimothyip 於 2011-2-16 12:58 發表
下午是否可再向上升??
須要留意訊號,如果細仙完成調整時,大仙訊號未被破壞的話,將有一次急升

如果今日有O.K ching & wai 兄坐陣就好嘞,希望下午開市快d出現啦

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 11:42 發表
如大大仙2,3兄弟能同時順利破位時,以保守量度1=1會見23908sorry 係23530
23530...I like it

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 13:22 發表
如果今日有O.K ching & wai 兄坐陣就好嘞,希望下午開市快d出現啦
您們3大高手.......真係好準確

引用:
原帖由 基哥 於 2011-2-16 13:58 發表

23530...I like it
早晨呀基哥!上個月你朋友嘅預測都幾準wo!唔知佢今個月睇結算價係幾多呢?
另外睇大仙個圖用GP揾細d嘅方法成立嗎?thank you

引用:
原帖由 manpower 於 2011-2-16 14:07 發表

您們3大高手.......真係好準確
manpower兄!失禮啦!我只係一個末完成實戰班嘅學員,未稱得上甚麼高手,只喺班門弄大刀啫

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 13:22 發表
我都係Tsui hing 粉絲.....
由於上星期五外出飲茶,錯過224入市博彈.
宜家只係炒即市(懶左D)...

除非2月中後港股能夠大成交上破23350~23450企穩3日,
現時個人心態偏淡,而目標都幾低下 (純個人看法)
現觀看並等侯機會入市.....
究竟大戶現短線想去23350定22500呢?

250C1 有大成 1200pcs

發新話題