發新話題

FEB 10 期指,期權

引用:
原帖由 vhappy 於 2010-2-11 10:57 發表
唔知MT SIR said '技術指標回升至高位時增加淡倉' 現在是否好時機?
都可以, 但由於大仙剛行上子午順排, 而1hr & 大大仙技術指標處高位, 大細圖未見配合同步下, 可能於高位反覆, 小心牛皮市況令時間值損耗...

由於反彈時間有所擴張, 留意如見大成交上破20300水平, 將上試20580-20630水平, 小心...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-2-11 10:58 發表
舊年紅盤夾左成千點
Thanks 星河兄

20150 good support?

個個估開紅?  可能開黑?

回復 512# smun 的帖子

年年都好多人搏無理由次次都開紅...點知..

今朝開市無耐就扯上201-202...一直橫行到而家..=.=

20300 resis... also T-back....

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-11 11:10 發表

都可以, 但由於大仙剛行上子午順排, 而1hr & 大大仙技術指標處高位, 大細圖未見配合同步下, 可能於高位反覆, 小心牛皮市況令時間值損耗...

由於反彈時間有所擴張, 留意如見大成交上破20300水平, 將上試20580-20630水平, 小心...
引用:
原帖由 yiu88 於 2010-2-11 11:48 發表
年年都好多人搏無理由次次都開紅...點知..

今朝開市無耐就扯上201-202...一直橫行到而家..=.=
橫行原因

715連續爆升三日, 由1月29日低位0.88升至現高見1.48元

今日d熊證好怪..頭先升左300點同而家跌返落黎個價竟然冇郁過..
0岩0岩仲郁高左tim....跌反而貴左??

回復 517# tika 的帖子

可能輪商都預期牛皮吧..會唔會係咁呢?

發新話題