發新話題

JAN 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-26 10:42 發表

Ken兄大茶飯位置在238樓下?_?
如期結前下行至235-236水平, Ken兄會否考慮食糊呢 ?
235? 唔好卦, 成手sp, 死得

引用:
原帖由 基哥 於 2011-1-26 10:02 發表

佢唔係高人, 只不過佢做到每月收息(~10%增長)既效果啫, 而且佢並不貼市
基哥, 你的朋友只要本金夠大, 如100萬以上, 毎月short 10%利潤, 都好肥仔, 毎月複, 一年賺200萬有多~~~^^~~~
我都係朝向這目標, 目標毎月15%~~~~

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:44 發表

235? 唔好卦, 成手sp, 死得
Ken兄不會是SP236吧..?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-26 10:46 發表

Ken兄不會是SP236吧..?  
238 和 246
仲有 222

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:49 發表

238 和 246
仲有 222
Ken兄果然是大戶
小弟只敢做FOTM, 還要做3月的..

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-1-26 10:45 發表

基哥, 你的朋友只要本金夠大, 如100萬以上, 毎月short 10%利潤, 都好肥仔, 毎月複, 一年賺200萬有多~~~^^~~~
我都係朝向這目標, 目標毎月15%~~~~ :sm ...
我都想好似佢咁, 但仍未做到

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:49 發表 238 和 246 仲有 222
好aggressive, Ken 兄而家個市都唔識彈,萬一真係破底都可能跌得幾金

穿底了, 止蝕盤來了, 開始推低幾百點

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:29 發表

睇大大仙, 落多浸形成金鐘罩才有機向上.
下破23750, 看來大朋友想今日下試下行目標..

本週波幅到現在都係得3xx點, 未夠未夠

發新話題