發新話題

JAN 11 期指,期權

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:17 發表

我睇 ykl 和金鐘罩
小弟都覺得有機會是罩, 因此密切留意會否行真的#2X3..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-26 10:20 發表

小弟都覺得有機會是罩, 因此密切留意會否行真的#2X3..  
ykl 行都無力啦

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:21 發表

ykl 行都無力啦
因此需留意#2 DN-P會否見PQ, 如見PQ便有機會形成#2M3..

高位初受阻於Mr. Gann主要阻力, 或留意大仙TST東 & 紙五訊號, 再確認能否繼續做好..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-26 10:23 發表

因此需留意#2 DN-P會否見PQ, 如見PQ便有機會形成#2M3..
睇大大仙, 落多浸形成金鐘罩才有機向上.

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:29 發表
睇大大仙, 落多浸形成金鐘罩才有機向上.
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-26 10:11 發表

雖然大大仙見#1 CLM配合持槍插穿, 但1hr、30min尚未到底, 而大仙現行DCC, 相位未見同步下或反覆向上..

BTW, 大大仙剛觸及Mr. Gann主要阻力回落, 且看大仙能否見#2X3繼續反彈..
小弟亦希望期指再落一浸, 因1hr & 30min尚未到底, 期指如能以大成交下破23750水平, 將下試之前預測的下行目標..

以時間看, 或明日下試..

阿爺企唔住2700, 要再落...留意
要反彈真係要阿爺幫下手

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-26 10:33 發表

小弟亦希望期指再落一浸, 因1hr & 30min尚未到底, 期指如能以大成交下破23750水平, 將下試之前預測的下行目標..

以時間看, 或明日下試..  
l like 238 樓下結算, 23800結最正.

其實依兩日個market幾好啊,可以安全收息!吾洗成日考慮救倉架野!

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-26 10:38 發表

l like 238 樓下結算, 23800結最正.
Ken兄大茶飯位置在238樓下?_?
如期結前下行至235-236水平, Ken兄會否考慮食糊呢 ?

發新話題