發新話題

JAN 11 期指,期權

引用:
原帖由 KM88 於 2011-1-25 10:23 發表
今朝做SP234@21pt.
望雞糊密食當三番!

回復 1141# ccc20010324 的帖子

早,ccc,有人買,有人賣,誰人持長,誰人持短,那裡得知?真是唔地鎚,木宰羊。

惟暫時吾人唯一可作者,乃從追蹤個別合約由開始有顯著OI起,留意其premium和OI變化之時日,以邏輯推敲斷估而以。 故此打從上年11月頭起,每個工作天的Daily Market Report都有存檔。

也不知此中有否高人,慷慨告知大家,可有其他更簡易,更準確之法;以上方法乃我等笨人之選,可算是頗painstaking,實在是迫不得已。

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

希望農曆年後有資格進修實戰班課程就好啦

所有圖均利好上升,惟大大仙反骨,話個超買要回落。

今明乃轉倉高峯,暫看好友淡友出力均衡。

大概要待大大仙準備好DBT,才有機開曲倉,以小博大了。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

小弟好似見到有大仙出現TST東,而且紙午又配合。初步量度,有可能目標系:24400

小時圖3弟揾番2哥後 ,等埋呀1番轉頭一齊過年就好嘞
過年都可以安心渡過收息

引用:
原帖由 canido2010 於 2011-1-25 10:57 發表
小弟好似見到有大仙出現TST東,而且紙午又配合。初步量度,有可能目標系:24400
我會看能否穿10ma確認

可惜阿爺唔係咁幫手

引用:
原帖由 canido2010 於 2011-1-25 10:57 發表
如 ching預測目標,結算前再回落番24000都可能係大戶所希望見到嘅,咁我d牛牛又可以食

唔多似可以升好多,可能要再破底先

發新話題