發新話題

JAN 11 期指,期權

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-12 15:34 發表

呢兩日唔係好順手
Ken兄蝕少賺多, 兩日不稱心, 餘下十數日亦能雙倍賺回來..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

各位淡倉ching,留心呢一次大浪會行得好快,幅度都會好大,如有見指數整固,將把握機會

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-12 15:55 發表

可能大戶認為冬天食熊可以保暖, 所以.. 砰砰砰..  
maybe 大戶1月尾-2月目標...252

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-1-12 15:32 發表

可憐那2千幾3千萬份24018、24022熊仔下午終也難途一劫。其中有1千萬件還是昨天買入。

下一收回區,24100、24118和24122共1億7千萬件。11個編號,出自六大家族,只要其中最大stake holder瑞信加把勁,就可以順着 ...
又砰死三批, 大戶出手快、狠、準..

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-1-12 15:59 發表
各位淡倉ching,留心呢一次大浪會行得好快,幅度都會好大,如有見指數整固,將把握機會
之前在23750水平平了的LC, 好彩在23650水平時有訊號提示小弟再追

引用:
原帖由 mk98 於 2011-1-12 15:56 發表

多謝 Ching 提點.............呢 2 日升左成 600點以上...........仲未見到有訊號會回...........1 月的波幅好大 wor...........幾時可以做個 SC .......... ...
留意下期指未平變化,待大戶出手

小弟見大大仙等級別大架圖,#1都已經碰埋且起CL上啦。都是繼續留意M線先。我都可能要有心理準備追月啦。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-1-12 15:32 發表

可憐那2千幾3千萬份24018、24022熊仔下午終也難途一劫。其中有1千萬件還是昨天買入。

下一收回區,24100、24118和24122共1億7千萬件。11個編號,出自六大家族,只要其中最大stake holder瑞信加把勁,就可以順着 ...
到埋__________________________________________________________________________________

引用:
原帖由 paaq 於 2011-1-12 16:07 發表

留意下期指未平變化,待大戶出手
Paaq兄建議留意期指後, 小弟留意期指之餘再看期權倉, 今日230P有22xx張成交, 240C則有18xx張..
多謝Paaq兄提醒

回復 615# OK~ 的帖子

thanks Ching

發新話題