發新話題

JAN 11 期指,期權

各位舊同學 & 新朋友~
今晚七點正為2011年第一個免費期權講座, 對期權有興趣的朋友, 可致電2628-1738, 與葉小姐報名留位
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-12 15:10 發表

Ken兄好!

祝Ken兄11年事事順景、心想事成、期權 & 期指長賺長有  
呢兩日唔係好順手

呢兩日唔係好順手 me too

still thinking of cut lost???? sc24800C ??

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-1-12 15:34 發表

呢兩日唔係好順手
今朝10am前無收手/郁手?

呢期順排得好緊要,淨睇大大仙信號都夠做...

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-1-12 15:32 發表

可憐那2千幾3百萬份24018、24022熊仔下午終也難途一劫。其中有1千萬件還是昨天買入。

下一收回區,24100、24118和24122共1億7千萬件。只要其中最大stake holder瑞信加把勁,就可以順着浪花bingo埋以上Tsui  ...
通常個市越升,熊仔數量越增加,因為好多散戶抱住富貴險中求嘅心態,而我哋嘅c 兄弟就可以避免啦

引用:
原帖由 Richie 於 2011-1-12 15:37 發表
still thinking of cut lost???? sc24800C ??
今早無做對沖?

回復 607# wai-wai 的帖子

not enough
CW

引用:
原帖由 paaq 於 2011-1-12 15:38 發表

今朝10am前無收手/郁手?
尋日開左  SC 242 以為會開始回,今朝睇市睇會升,即刻 cut 左 SC242 反手轉 LC242..........好彩 cover 到 loss.........

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-12 15:08 發表

Tsui兄, 雖然1hr見DCC, 但日圖#2未有回落形成罩, 加上1hr順排 & 大大仙樓上見#2X3..
因此小弟昨日認為"調整可能完成", 而從1hr圖看, 今日期指穩守23700水平並已然上破PQ & MQ首目標,

**** 本內容被作者隱 ...
Thanks for sharing

發新話題