發新話題

FEB 10 期指,期權

Short call 19800 2:30:xx oi 335+335+344 2:48p ci 306+300+300

Sanyonara ......... back to work

(Dear all, I'm not a physically quick shooter, for sure )

小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 SUBSUB 於 2010-2-8 14:50 發表

C-Hing ~~ 是否 19390 - 19420?
sor, typin' error, is 19390-19420
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-8 14:45 發表
大仙看期指TBM堺位支持約20390-20420水平...
勁!!...OK兄...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-8 14:56 發表

sor, typin' error, is 19390-19420
Thanks! 不過19390...都串過...

引用:
原帖由 tika 於 2010-2-8 15:00 發表

勁!!...OK兄...
sor for the typin' error

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-8 15:06 發表

sor for the typin' error  
咁會唔會有D反彈咁呢...

引用:
原帖由 SUBSUB 於 2010-2-8 15:01 發表

Thanks! 不過19390...都串過...
睇嚟下跌嘅力量都唔細...
由於大大仙行下子午, 稍為反彈調整過後, 或留意大仙出現MCF-DN訊號SOP...

引用:
原帖由 tika 於 2010-2-8 15:09 發表

咁會唔會有D反彈咁呢...
期指反彈阻力約19490-19520水平...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-8 15:34 發表

期指反彈阻力約19490-19520水平...  
串在....

morning all

發新話題