發新話題

DEC 10 期指,期權

引用:
原帖由 學習有益 於 2010-12-28 12:50 發表

唔該晒ok師兄,等我上埋實戰之後,希望可以就更加能夠明白ok師兄既意思。
上完實戰班, 如再有不明白的地方, 可到實戰班專區發問所有核心課程的問題, 在實戰班專區內可暢所欲言之餘, 解答亦可更為仔細
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 canido2010 於 2010-12-28 12:54 發表
想請問下,#2DTL系Bible架內容定系實戰班架內容呢?
Canido兄, 是DTR & Bible的內容
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-28 12:57 發表

上完實戰班, 如再有不明白的地方, 可到實戰班專區發問所有核心課程的問題, 在實戰班專區內可暢所欲言之餘, 解答亦可更為仔細
Canido兄, 是DTR & Bible的內容
係咁就好啦,咦!點解我無留意到既??等我搵番D筆記先

想請問TSUI兄, 222 X0 係預算即市平OR待結算入價?
因為現時期權縮得很快, 故想請教閣下如何有效管理風險, 謝謝!
Discipline, Relax, Stay Focus, Study, Review & Learn to Win.

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-28 10:31 發表
lp 222@28x10
想請問TSUI兄, 222 X0 係預算即市平OR待結算入價?
因為現時期權縮得很快, 故想請教閣下如何有效管理風險, 謝謝!
Discipline, Relax, Stay Focus, Study, Review & Learn to Win.

又係急跌後重覆橫行今日目標22200

牛熊証倉位

請問各位師兄在那裡可以找到有關牛熊証倉位的資料?謝謝!

引用:
原帖由 mcdullchan 於 2010-12-28 14:43 發表
請問各位師兄在那裡可以找到有關牛熊証倉位的資料?謝謝!
You can find it here :
http://dcmw.com.hk/zh/pages/home/hsicbbcos

保力加通道底=22539

lp22000@28  thank you tsui c-hing

發新話題