發新話題

DEC 10 期指,期權

今日放左假,第一次用網上買賣期權,如來都好容易。

好彩今日個市有D波動,不過估唔到下午gap down.

引用:
原帖由 heha388 於 2010-12-22 14:09 發表
look like will drop in afternoon to 23000
c-hing,bingo咗啦,最低22999,請問何所據而云?請賜教.

急跌後橫行,歷史重演,如果大戶製造見底訊號,相信好多好友會輸死

tiida hing,
恭喜食糊

tomorrow will drop again as DJI future is dropping, so many bad news coming

引用:
原帖由 loveiso5 於 2010-12-22 15:28 發表
tiida hing,
恭喜食糊
真好彩,一來今日放假學自己落盤,二來下午gap down,成功救番個倉,而家可以聖誕假安心去旅行啦。

祝大家搵多D,身體健康。

重有一句,MT sir 教的5兄弟同5姊妹真係好有用。

大仙初見紙五, 或留意TST西訊號出現確認較大調整..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

期指 margin seems no change for this X'mas holiday.

港交所
http://www.hkex.com.hk/eng/marke ... gin_hkcc/margin.htm

大戶呢招真係高,全世界都信調整完,相信目標20600喺農曆新年前到

用陰陽虛實睇真假,睇成交就知啦!各位小心啦

發新話題