發新話題

DEC 10 期指,期權

In my forecast, today is not a time to reverse. so I think further drop is expected tomorrow. right?

期指~明天大chance高開低收

引用:
原帖由 muigol 於 2010-12-15 15:54 發表
In my forecast, today is not a time to reverse. so I think further drop is expected tomorrow. right?
如果見PQ, DN-P行到明日應會有較大反彈, 暫看未見有強反彈的訊號, 且看明天會否見較強的見底訊號..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

???

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-15 16:01 發表

如果見PQ, DN-P行到明日應會有較大反彈, 暫看未見有強反彈的訊號, 且看明天會否見較強的見底訊號..  
ching,

什麼是較強見底訊號...???

咁玩法,遲早美國主權評級都被調低

睇嚟22800守唔住要到20600左右

228系好強架支持力。其實近一個月,都已經試過幾次下試,23000同22800,但是都是同一個現象。就是一接觸到228或者230就有好強架反彈。

即市圖頭肩頂嘅右肩支持位巳穿,所以今次唔同,所以明日有機會低開後直插22200附近

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-15 17:12 發表
即市圖頭肩頂嘅右肩支持位巳穿,所以今次唔同,所以明日有機會低開後直插22200附近
有咁恐怖咩..........

226仲有一道防線哦。

發新話題