發新話題

DEC 10 期指,期權

等爆邊 ....不過唔知邊一邊

感覺上就吾系好似想爆啦。上爆架空間吾大。下爆架話,空間都吾大。而且D Signal都好亂。。。。。

引用:
原帖由 tiida 於 2010-12-14 12:58 發表

Okay 兄, 請問"大仙 & 大大仙見MA順排" 當中的MA是不是只指10MA, 20MA 同 50MA, 是不是不用看100MA 同 250MA ?
由於涉及課程內容, 小弟不能在公開討論區解釋, 請Tiida兄來核心課程, 小弟將仔細解釋
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-14 11:21 發表
BTW, 大仙 & 大大仙見MA順排, 但1hr & 2hr仍然是下紙五, 相位未見同步, 反覆市或可留意MOC & 細仙Bible & TST訊號做即市
引用:
原帖由 canido2010 於 2010-12-14 16:23 發表
感覺上就吾系好似想爆啦。上爆架空間吾大。下爆架話,空間都吾大。而且D Signal都好亂。。。。。
因為相位未見同步, 所以今日都只是反覆上落而未見突破
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 590# OK~ 的帖子

Thanks ............

good morning!

早晨大家

1)雙頂=23634

2)上次跌浪24946-22762,
  如反彈0.382=23596,

3)50MA 23536
   10 MA 23275
   20 MA 23225

KM88 ...多謝師兄數據

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-14 19:37 發表

由於涉及課程內容, 小弟不能在公開討論區解釋, 請Tiida兄來核心課程, 小弟將仔細解釋  
請問OK兄你是這課程導師嗎?Thank you.

發新話題