發新話題

DEC 10 期指,期權

如果上破23500,確認調整完成

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-7 16:00 發表

Ourstation兄, 用Bible & TST做即市好好做, 小弟看到閣下的分析, 本月應該獲利甚豐  
ok 兄, 我都有用 bible 架, 不過用來睇大中圖, 但 tst 太新, 我都唔知係 mud, 不過萬變不離其中掛
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-12-7 16:13 發表

ok 兄, 我都有用 bible 架, 不過用來睇大中圖, 但 tst 太新, 我都唔知係 mud, 不過萬變不離其中掛
Ourstation兄, TST是實戰班新的訊號, 這個訊號配合Bible使用炒即市十分好用, 而且現在實戰光碟加插了MT Sir為同學更易明白訊號的內容, 值得Ourstation兄報讀
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-7 15:43 發表

學習有益兄你好!

從大大仙看, #2X3後見DCC、大仙見#2V3, 而MOC亦見#2D3配合, 因此出現較大反彈..

閣下上完Bible就會清楚以上訊號的威力  ...
唔該晒OK師兄

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-7 16:08 發表
如果上破23500,確認調整完成
純睇圖明日突破23500後展大升浪

回復 419# OK~ 的帖子

OK hing - 下試次目標 is how much?  Tonight is 1st Bible class....  Hope can learn all the day trade signal....

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-7 16:26 發表

純睇圖明日突破23500後展大升浪
多謝Tsui師兄提示.

回復 437# katso 的帖子

只是個人意見,明日係決戰日

明天開市會否激死好友們

早晨

發新話題