發新話題

DEC 10 期指,期權

時間差不多,可能會試一試今朝低位,如果穿要插22500左右,如果企穩可上破阻力23600

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-7 11:48 發表
時間差不多,可能會試一試今朝低位,如果穿要插22500左右,如果企穩可上破阻力23600
今日有可能試下子午嘅力量

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-7 12:19 發表

今日有可能試下子午嘅力量
Tsui師兄,甚麼是子午力量,可否指點一下?

回復 413# katso 的帖子

子午交义係mt sir 教嘅,子午力量係自己作假,純綷自己估

而家d大户真係好利害,睇期指合約應未有大方向,波幅都係呢600点左右

各位師兄,明明今朝睇15分鐘圖係行下子午,偏偏今日又升番?

50ma  23450-23465

有個頭肩底形頸線23500

引用:
原帖由 psho 於 2010-12-6 16:51 發表
版主﹕明天仍有機會下跌?
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-2 15:27 發表

各位午安!

今日(12月2日)期指裂口上升, 上試TBM目標約23622, 高見23599點回落, 下午低見23382點反彈..

**** 本內容被作者隱藏 *****
Psho兄你好!

MT Sir已於每週走勢評論分析23200水平會稍有反彈, 反彈過後破23200水平, 將會試23000..
雖然今日未見23000水平, 但已經離目標不遠, 而大大仙見Bible的#2X3後, 出現DCC, 因此今日於低位作較大反彈..
小弟看如能以大成交下破今日低位, 將下試次目標..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 Jinpa 於 2010-12-6 16:52 發表

整日的技術發展亦乎合老師於今晨發表的每週分析,明天要先看23000防線了。
因此要多多了解、學習宇宙力量
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題