發新話題

FEB 10 期指,期權

hi good afternoon everybody

Beware ....下星期會行 trend.

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 14:39 發表
咁就下個禮拜先入啦

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 14:39 發表
THX...我而家都係觀望..唔係好敢入..
希望星期六日上完堂有幫助增加入市信心啦

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-2 14:57 發表
暫睇只係一個較大反彈, 聽日有一個時間縮減高位, 如期指能以大成交上破20500-20550水平, 次目標或看下星期四(2月11日)上試20850-20900水平...

雖然即月210P見大倉, 但以點數及成交張數看, 有可能是LP, 所以反彈過後要小心留意倉位變動
引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-4 12:29 發表
期指20350水平失守, MOC堺位目標約20180-20210水平...
各位午安!

期指於2月3日上破20500-20550水平, 高見20746點回落, 2月4日繼續調整, 上午低見20350點, 確認2月3日為一時間縮減高位...

由於期指已然上破首個力量縮減目標, 期指如能穩守MOC堺位目標約20180-20210水平, 下星期一期指將上試力量縮減目標約20830-20880水平...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-4 12:29 發表

期指如20350水平失守, MOC堺位目標約20180-20210水平...  
ok c-hing, thanks, now it break20300, so next to  20210-20180 ma

咦...下星期新年喎......

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 14:52 發表
咦...下星期新年喎......
Floyd兄認為下星期行邊面機會比較大呢?_?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-4 14:56 發表

Floyd兄認為下星期行邊面機會比較大呢?_?
向下機會大一點, 現在還有個向上浪未行..

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 15:03 發表

向下機會大一點, 現在還有個向上浪未行..
Thanks Floyd兄
Floyd兄嘅意思係會現在行個向上反彈浪, 下星期開始繼續尋底?_?

發新話題