發新話題

DEC 10 期指,期權

穿23450 睇23300

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 11:41 發表

大大仙見TST西,

**** 本內容被作者隱藏 *****

引用:
原帖由 Jinpa 於 2010-12-3 15:49 發表

亦見大大仙#2V3於水平線之上指數橫行,腰帶區完結後往東面走的機會較高,今天收市前開SP,下週一可能有意想不到的收獲。
小弟本想今日開LC/SP, 雖然2hr見上紙午, 但由於日圖M & 2hr #1都處於高位 , 因此仍未做好, 或留意Bible & TST訊號再做
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 15:54 發表

小弟本想今日開LC/SP, 雖然2hr見上紙午, 但由於日圖M & 2hr #1都處於高位 , 因此仍未做好, 或留意Bible & TST訊號再做  
等埋下星期一好D

始終好多牛証未死~  小心各位
再次22900 有可能MA?

殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

引用:
原帖由 siuj 於 2010-12-3 15:49 發表
23300 bingo!
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 11:41 發表

大大仙見TST西,

以下內容需要回復才能看到

對稱目標約23330..
引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-3 15:52 發表

Bingo
Bible & TST訊號的確好用
但細圖仍未見#2D訊號轉上, 或仍需向下調整..

引用:
原帖由 siuj 於 2010-12-3 15:49 發表
Siuj兄勁

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-3 12:05 發表

各位c hing 小心睇住24470個位
23471沽,一張,等咗好耐先食到125点,thank you OK hing

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 15:54 發表

大朋友一上就齊齊上,一落就齊齊落 (gap 唔俾入貨), 3 線越近,戰況越激

發新話題