發新話題

DEC 10 期指,期權

引用:
原帖由 基哥 於 2010-12-3 13:10 發表
你邊間行先? 我果間係要另外申請, login時用唔同既server先睇到股票其權
引用:
原帖由 Richie 於 2010-12-3 14:08 發表
c-hing, SP, go to market price, select 00388HEX, select option (2nd one), you will find all the months CALL / PUT
多謝基哥 & Richie兄提供資訊
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 290# Richie 的帖子

唔該哂您呀Richie兄~
即刻揾到~~~^^~~~thanks~
Discipline, Relax, Stay Focus, Study, Review & Learn to Win.

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 11:41 發表

大大仙見TST西,

**** 本內容被作者隱藏 *****
引用:
原帖由 Richie 於 2010-12-3 15:05 發表
mini test cannot tell direction.....
用MOC做Mini-test, 兩度下試8線支持終於下破, 似乎要行MCF-DN, 下試對稱目標..

一個悶字

MOC看DN-P見MQ

大戶震倉?  想震走D人?
殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

大細仙#1反相,下午至今仍是腰帶橫行,BBU-BBL不足70點,搵食可不容易啊!

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 15:18 發表
MOC看DN-P見MQ
從大大仙看DN-P亦見PQ/MQ, 而橫行亦抵消跌幅, 如能下破23450, 再看TST西對稱目標..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-3 15:35 發表

從大大仙看DN-P亦見PQ/MQ, 而橫行亦抵消跌幅, 如能下破23450, 再看TST西對稱目標..  
亦見大大仙#2V3於水平線之上指數橫行,腰帶區完結後往東面走的機會較高,今天收市前開SP,下週一可能有意想不到的收獲。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

發新話題