發新話題

DEC 10 期指,期權

引用:
原帖由 cyndi 於 2010-12-2 12:35 發表
perhaps pm will be opened in gap down
wooo..the gap down was so ......

引用:
原帖由 bensithk 於 2010-12-2 15:31 發表
OK Hing, 細仙 #2X3, is it wait M 線反彈?
雖然細仙見#2X3, 但大大仙 & 1hr見#1 CLM 拗落, 大仙亦見行下紙五..

如未見同步, Ben兄應多留意實戰TST訊號
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 212# OK~ 的帖子

thank you Ok hing!

引用:
原帖由 ninefingerhk 於 2010-12-2 11:55 發表
靠後兄~我禽日話追貨嘅意思係追牛~今日23550沽了~不過啱啱23450又牛番~我睇23650左右都幾大阻力......
週線同月線都不太樂觀~12月我都係暫時睇好少少算喇~反彈高位或止於23700附近....... ...
多謝九指兄寶貴意見
小弟亦認同236水平有不少阻力, 短線或於高位稍作調整, 且看回試調整首目標後有否較大支持..
暫看12月中前, 小弟仍然看好, 12月中打後則..

回復 207# OK~ 的帖子

thank you............

回復 207# OK~ 的帖子

thank you air

回復 214# OK~ 的帖子

thank you.....

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-12-2 13:45 發表

睇遠D... 睇下日線圖LA~
日圖似乎要行DCC, 但留意M亦有機會回落, 可能先回調再上..

thanks for sharing

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-2 15:48 發表

日圖似乎要行DCC, 但留意M亦有機會回落, 可能先回調再上..  
ok兄, DCC係指細#1彈大#1嗎?

發新話題